Hírek

2017.07.02. 18:30

A legjobb oktatóknak - Ösztönző pénzjutalom a kiváló felkészítő tanároknak

DUNAÚJVÁROS Új, elismerésre méltó kezdeményezést indított a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum. Elismerik a sikeres oktatóikat.

Balla Tibor

A kezdeményezés lényege, hogy az idei esztendőtől Csapó Gábor főigazgató indítványozására százezer forint jutalmat fizet a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum azoknak az oktatóknak, akiknek a diákjai a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) országos döntőjében dobogóra állnak.

Az idei versenyeken öt DSZC-s diák végzett az 1-3. helyek egyikén, így oktatóik számlájára átutalták már az összeget.

Oroszi Csilla az ápolók felkészülését segítette Fotó: DSZC

A 2017-es esztendő legeredményesebb oktatói:

Molnárné Lukács Anita (DSZC Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma), Zámbó Zsolt (DSZC Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája), Barta Sándor (DSZC Hild József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája), Oroszi Csilla (DSZC Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma), Horváth Pál (DSZC Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!