Hírek

2015.12.27. 18:14

A legszebb mosolyok - Az adonyi Bacskó Virág Janka kapta a legtöbb voksot

Dunaújváros - Novemberben indult gyermekmosoly pályázatunk múlt héten lezárult. Ez alkalomból egy ünnepélyes átadásra invitáltuk a nyerteseket a dunaújvárosi Zeusport Áruházba.

Kovács Anita

Azt, hogy a pályázók közül ki lesz majd a befutó, nem lehetett megjósolni. De az biztos, hogy a családokban a családtagok mellett ismerősök, barátok, távoli rokonok is beszálltak a szavazószelvények gyűjtésébe, illetve tették le nap mint nap a voksukat a duol.hu-n. Sőt, a nyertes, Bacskó Virág Janka esetében gyakorlatilag egy egész kisváros (Adony) apraja-nagyja összefogott, hogy a tüneményes kislány lehessen az első.

- Mi csak mellékesen említettük meg néhány ismerősünknek, rokonunknak, hogy beneveztük Jankát a Hírlap pályázatára, aztán elindult a „dömping” - árulta el lapunknak a kislány édesapja, Bacskó Norbert, aki rajong a hathónapos csöppségért. A pici édesanyja, Steiger Beatrix szerint csupamosoly a kislányuk, úgymond „jó baba”, nyugodt, kiegyensúlyozott és éjszaka is csak ritkán riasztja szüleit.

Nemúgy az „ezüstérmes” Bak Dorka, aki édesapjával, Bak Tiborral és édesanyjával, Bella Emesével érkezett.

- Nagyon eleven gyerek, rendkívül nagy mozgásigénnyel. Neki az idei már a második karácsonya, de igazából az első, hiszen csak most fogja fel az ünnep lényegét - mesélt lapunknak az egyéves Dorka édesanyja.

A dunaújvárosi Für Barnabás nemhiába foglalhatta el a dobogó harmadik fokát, hiszen szülei szerint ő még a doktor nénire is mosolyog! És amúgy is egy jókedélyű gyermek, Legfőképp, ha az esti fürdetésről van szó, ami Nagy Adrienn, az édesanya szerint a nap fénypontja, hiszen ez a családfő „feladata.”

- Ennél édesebb terhet el sem tudnék képzelni, nincs az a pénz, amiért kihagynám! - mosolyodott el Für Gábor, Barnabás édesapja, aki méltán büszke az öthónapos babára.

Természetes, hogy mindenki számára a saját gyermeke a legszebb, így biztosan örömet szerzünk a többi pályázó gyerkőc szülinek, nagyszüleinek azzal, hogy a mai lapszámunk mellékleteként megjelent plakátnaptárunkon mind a 84 pályázó gyermeknek helyet biztosítottunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!