Parádé földön és égen - egy teljes napon keresztül

2017. július 07., 18:15 szerző: Viola Beata
komment
A hét végén parádé földön, égen, levegőben! Vagyis: startol az V. Baracs-Kisapostag Repülőnap szombaton. Szálljon fel ön is!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az idei repülőnapon látványos égi bemutatók, a színpadon kulturális műsorok sokasága, veterán autók találkozója, habparti, gyerekprogramok, drónbemutató és még számos, a korábbi évek repülőnapján megismert szórakozási lehetőség színesíti majd az eseményeket. Láthatjuk újra Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnokot, Apolló Fox kötelékrepülést, helikopter- és Pipistrel-bemutatót, a Demény Team streetfighter show-ját, vitorlázó gépek repülését, valamint újra érkezik a tavaly nagy sikerrel szereplő L-29 Delfin sugárhajtású gép.

A bemutatók mellett természetesen a repülés megszerettetése, megismertetése kap főszerepet. Ahogy a szervezők korábban elmondták, nagyobb kapacitással várják a vendégeket. A levegőben zajló akrobatamutatványok mellett lesz kipróbálni és nézelődni való a földön is. Lacikonyha, családi programok, táncbemutatók, habparti, veterán autók találkozója, harci bemutatók, raliautók és háromszáz darabos fegyvermustra szolgálja a kilátogatók széles körű szórakoztatását. A nap különlegességeként pedig lehetőség lesz helikopterből, 600 méter magasról ugrani bándzsi-dzsámping kötéllel!

A programokra július 8-án, szombaton 10 órától várják az érdeklődőket. Az egyeztetésen elhangzott: közel száz ember összehangolt munkája garantálja a biztonságos és felhőtlen időtöltést.

Viola Beata

2017. július 07., 18:15 szerző: Viola Beata

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...