Hírek

2017.06.16. 16:55

Pecsét István megérkezett Kínába

Szerencsésen megérkezett Kínába, Guangzhou (Kanton) városába Pecsét István barátunk, a város és a városkörnyék támogatottja, hogy folytassa tavaly nyáron megkezdett és ősszel kényszerűen félbehagyott rákellenes gyógykezelését.

Pekarek János

István eddig nem tudósított túlságosan bőbeszédűen helyzetéről ás állapotáról.

Az egyik internetes közösségi oldalon közzétett információi szerint annyit tudunk, hogy bár egyedül utazott közel huszonnégy órát, az út baj nélkül telt. Elfoglalta szállását is, egy albérletet a klinikához közel.

István albérlete a klinikához közel, Guangzhou Haizhu nevezetű kerületében, a Yi Zhou úton található egy tizenhét emeltes házban.

 

Azért nem a klinikán lakik, mert ott sokkal több pénzbe kerülne a szállás és az ellátás: így, albérletben próbál meg pénzt spórolni, hogy fedezni tudja az esetleges, előre nem látható kiadásokat is mintegy hat hónapig tartó NK-sejtes rák elleni kezelése során.

Ez a kúra remekül bevált már a tavalyi kínai tartózkodása idején is. Ha akkor, átültetett májának megkezdődött kilökődési folyamata miatt nem kell félbeszakítani a kezelést, akkor ma már talán mint tünetmentes emberről beszélhetnénk és írhatnánk Pecsét Istvánról.

A közösségi oldalon máris sokan kívántak neki gyógyulást, hangsúlyozva, hogy egy olyan kitartó embernek, mint ő, mindennek sikerülnie kell! Csatlakozunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!