Hírek

2016.06.02. 12:08

Gyilkosság a Batsányiban? A megalapozott gyanú szerint a 80 éves férj megölte feleségét

Dunaújváros - A megalapozott gyanú szerint Dunaújvárosban egy 80 éves férfi megölte feleségét - közölte közleményében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délután.

Balla Tibor

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, tudta meg lapunk. A rendőrségre június 1-én érkezett bejelentés arról, hogy egy idős házaspárt holtan találtak Dunaújvárosban, Batsányi utcai otthonukban. A rendelkezésre álló adatok szerint a 80 éves férfi megölte feleségét, majd ezt követően önkezével vetett véget életének. A szomszédok szerint késő estig tartott a helyszínelés.

A rendőrségre szerdán érkezett bejelentés arról, hogy egy idős házaspárt holtan találtak a Batsányi utcai otthonukban. A rendőrök a bezárt lakásban találták meg az idős hölgy és férfi holttestét.

A neve elhallgatását kérő informátorunk szerint az idős hölgy már régóta nem hagyta el a lakást, komoly betegségekkel küzdött, a férj a nap nagy részét kertjükben töltötte. Ő nehezen jött ki a szomszédokkal. A lakók szerint már a délelőtt folyamán kivonultak a rendőrök és a tűzoltók, majd a rendőrségi helyszínelés késő estig tartott.

Az asszony halálának körülményeit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretein belül vizsgálja. A férfi halálának ügyében a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!