Hírek

2016.02.10. 20:29

„A közvilágítás miatt mondjon le Cserna Gábor”

Dunaújváros - A Demokratikus Koalíció olyan program elfogadására készül, amely Sokak Magyarországa néven jövőképet mutat az embereknek.

Gallai Péter

Sajtótájékoztatót tartott Varjú László parlamenti képviselő, a DK országos alelnöke, Mezei Zsolt Fejér megyei önkormányzati képviselő, a DK helyi elnöke és Besztercei Zsolt önkormányzati képviselő. Varjú László ismertette, hogy a párt olyan program elfogadására készül a napokban, amely bemutatja, milyen országot képzelnek el Orbán Viktor kormányzása után. - Tiltakozni kell az ellen, amikor az országban kevesek csak az előnyöket húzzák, a többség pedig hátrányos helyzetben van. Ezt tapasztaljuk az oktatásban, az egészségügyben is. Társadalmi és szakmai szervezetekkel is megvitatjuk a programot, ami elhozza a jobb jövőt mindenki számára.

Varjú László (balra) és Besztercei Zsolt a sajtótájékoztatón

Besztercei Zsolt a katasztrofálisan sikerült közvilágítás korszerűsítést is szóba hozta. - A DK a mai nappal ismét felszólítja Cserna Gábor polgármestert, mondjon le. Mert ő döntötte el, melyik cégre és mennyi pénzért bízza ezt az élet- és közveszélyes állapotokat okozó beruházást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!