Hírek

2017.04.07. 20:30

A polgárőr elnök nemes gesztusa

Dunaföldvár - A Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke fontosnak érezte, hogy a szervezet társadalmi szerepvállalásának részeként megrendelje a Dunaújvárosi Hírlapot.

DH-információ

Ebben nem az a hír, amit fentebb írtunk, hanem az, hogy a közel fél tucatnyi lapszám éves előfizetésének kedvezményezettjei a dunaföldvári nyugdíjasotthonok, valamint az iskolák, óvodák.

Várkonyi Zsolt lapigazgató főszerkesztő átveszi Széles Jánostól, a Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnökétől a Dunaújvárosi Hírlap előfizetői megrendelőjét
Fotó: Ady Géza

Széles János elmondta, hogy nemcsak a szervezet elnökeként, hanem a helyi képviselő-testület tagjaként is tapasztalja, Földvár több szálon is kötődik Dunaújvároshoz, hiszen a kórházi ellátás, a felsőfokú oktatás vagy épp a szakképzés és a munkahelyek tekintetében nagyobb lehetőségek vannak, ezek közelsége miatt is. Így a napi információkról, Dunaújváros és térsége életéről igenis kell, hogy tudjanak a dunaföldváriak. A hírlap nagyon informatív, szeretik az emberek, ezzel olyanok is hozzájuthatnak, akik nem tudják megvenni, de szívesen fogadják és olvassák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!