Hírek

2016.11.20. 17:10

A pszichiátria felújítását segítik

Dunaújváros - Immár negyedszer tartották meg a Szent Pantaleon Jótékonysági Bált a Dunaújvárosi Egyetem A-épületében pénteken este.

Balla Tibor

Minden esztendőben valamilyen más támogatandó célt tűznek ki jótékonykodásuk origójába. Idén a pszichiátriai nappali gondozó felújítását célozták meg, javítandó a betegek komfortérzetét, hiszen ezen az osztályon viszonylag hosszabb időt töltenek el a betegek, nem mindegy, milyen környezetben. Az épület már régi, ráfér a felújítás.

Veres-Kovács Petra csodás hangjával elkápráztatta a bál résztvevőit


Az est fővédnökei dr. Dorkota Lajos a MEKH elnöke, dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő és Cserna Gábor polgármester voltak. Az utóbbi személyes jelenlétével is képviselte a várost. A rendezvény házigazdájaként dr. Mészáros Lajos, a Szent Pantaleon kórház főigazgatója mondta a megnyitóbeszédet, ismertetve a célt.

Dr. Baráth Károly szülész-nőgyógyász főorvos gyönyörű hölgyek társaságában

A közelítőleg kétszáz résztvevő különleges esten vehetett részt, hiszen jó fél órán át Veres-Kovács Petra csodás hangjában gyönyörködhettek, majd a Rippel fivérek lélegzetelállító műsorát nézhették végig, mindemellett részük volt egy a fizika szabályait meghazudtoló rúdtáncműsorban, no meg még egy kis akrobatikában. A jótékonysági bálon impozánsan nagy létszámban vettek részt a kórház dolgozói is. Éjfél magasságában sorsolták a tombola nyereményeit.

A jótékonysági bál házigazdája, dr. Mészáros Lajos főigazgató (középen) asztaltársaságában balról Vargáné Kaiser Katalin Nagyvenyim polgármestere és férje

Mintegy harminc ajándék talált gazdára. De ne csak apróságokra gondoljanak! Arany nyaklánc, karlánc, autógumi garnitúra és festmények is szerepeltek a nyeremények között a támogatók nagylelkű felajánlásainak köszönhetően. A Tóth Boglárka és Szirmai György vezetésével zajló est véghajráját a Digitál együttes szokásosan magas színvonalú muzsikával erősítette, szinte nem volt olyan időszak, amikor ne telt volna meg a táncparkett. Nem csoda hát, ha mindenki jól érezte magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!