Hírek

2015.12.28. 17:14

A Quimby menetrendszerűen érkező karácsonyi bulija

Dunaújváros – Karácsonyi elvárt kötelezők: bejgli, hallé, töltött káposzta, no és persze az elmaradhatatlan Quimby koncert.

Szabó Szabolcs

A Sziget Fesztivál nem más, mint egy hatalmasra méretezett osztálytalálkozó – emlegették sokan még az ezredfordulón, és e megállapítás tökéletesen megállja a helyét a Quimby menetrendszerűen érkező, elvárt karácsonyi bulijával kapcsolatban is. Az itthon maradottak ezen az estén kiegészülnek az elvándoroltak népes és sajnos egyre inkább bővülő csapatával Kiss Tibiék pedig teszik, amit az utóbbi évtizedekben tökéletesre csiszoltak: játsszák az örökérvényű Quimby-dalokat. A tavalyi összejövetelen a frontember tett egy megállapítást az öregedés és a láthatóan elapadó lendület közötti összefüggésről. Mindezt az idei ünnepi bulin aligha tapasztalhattuk, hiszen a Quimby és közönsége is örömmel rögzíthette a sokadik visszataps után: jövőre, veletek, ugyanitt. Úgy legyen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!