Hírek

2017.06.02. 18:15

A Sajtó és Tanulás program díjazottjai

Dunaújváros - Lezárult a Pannon Lapok Társasága héthetes tavaszi Sajtó és Tanulás (SÉTA) programja. Díjaztuk a legjobbakat.

Körmendi Erzsébet

A középiskolákkal közös SÉTA nagy élmény minden ősszel és tavasszal. Most lezárunk ismét egy héthetes kurzust, amely alatt tovább kalauzoltuk a helyi fiatalokat a média világában. Értékes embereket ismertünk meg a velünk sétáló Hild, Lorántffy, Pannon Oktatási Központ, Rudas diákjaiban és tanáraiban. Nem mindennapi például, ahogyan Kugler Szilvia vall a mindennapi hősökről. Meggyőződése: nem csak a tűzoltók munkája a hőstett, hanem az anyáé is, aki hajnalonta felkel, dolgozik a családjáért. És ahogyan ezt Szilvi megírta! Kiváló.

A program zárásaként elismeréseket adtunk át. Aranytoll díjat vehetett át Kugler Szilvia (Lorántffy 10/3), programvezető tanára Libor Éva. Elismerő oklevelet vehetett át Torma Rebeka (Hild 13/A), tanára Pintérné Szatmári Angéla, Vabják Evelin (Rudas 10/B), tanára Nagyné Fauszt Csilla, Papp Gréta (Lorántffy 10/3) tanára Libor Éva, valamint Garbacz Beáta (POK 11/A), tanára Dukai László. Gratulálunk, és köszönjük a SÉTA-program valamennyi diákjának a közreműködését, az írásait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!