Hírek

2014.01.08. 17:35

Széles összefogás az új CT beszerzése érdekében

Dunaújváros - Sokan mozdultak, mozdulnak meg annak érdekében, hogy megvalósulhasson a kórház új CT berendezésének beszerzése.

Gallai Péter

A nemes ügy érdekében volt már jótékonysági bál a főiskolán, de adakoznak a sportolók, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség is akciót indított a kórházi CT javára. A DLSZ az idén elnyert Dunaújvárosért díjjal járó anyagi elismerést, 200 ezer forintot törzstőkeként ajánlott fel kezdeményezésükhöz, ami a jövő heti, XII. Carissa Kupa kispályás focitornán is folytatódik. A péntektől vasárnapig tartó tornán lesz egy szponzorfal, ahol a torna előtt tett, legalább ötezer forintot vállaló felajánlók nevei lesznek olvashatók. A szervezők döntése alapján a nevezési díjak tíz százaléka is ebbe az alapba kerül, a törzstőke ezekkel együtt pedig már 383 ezer forintnál jár.

Ám ez még bőven hízhat, ugyanis a kupa helyszínén, a Dunaújváros Sportcsarnokban is lesz lehetőség adakozni a kihelyezett gyűjtőponton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!