Hírek

2016.10.13. 18:20

A tűzoltóságon már javában készül az új kültéri edzőpark

Dunaújváros - Ha minden a tervek szerint halad, hamarosan új kültéri edzőbázissal gyarapodhat településünk. A diákokon nem fog múlni.

Szabó Szabolcs

Még szeptember végén olvashattak lapunknak arról, hogy a Közösségi Összefogás a Szebbért program keretében a Munkásművelődési Központ mögötti zöld területen elkezdődött egy újabb kültéri edzőpark kiépítése. Orosz Csaba tűzoltó alezredes, a helyi tűzoltó kapitányság vezetője a DH-nak tegnap elmondta, a Dunaújvárosi SZC Dunaferr Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának diákjai tegnap a parkhoz szükséges erősítő eszközöket kezelték festették le a kapitányság szertárában.


Festőmunka élesben - önkéntes vállalásként, ám szakmai gyakorlatuk keretében szorgoskodtak tegnap a Dunaferr középiskola tizedik évfolyamos diákjai a helyi tűzoltó parancsnokság bázisán. Képünk előterében Kaczkó Máté, Mérges Balázs és Parti Erik ecsettel a kézben Fotó: Ady Géza

- Diákjaink önkéntesként jelentkeztek, hogy csatlakoznának a kezdeményezéshez. Csapó Gábor, a Dunaferr középiskola igazgatójának engedélyével szakmai gyakorlat keretében dolgoznak a parképítés munkálatain. A srácok nagy elszántsággal, pontosan végzik a rájuk szabott feladatokat, így remélhetően a jövő hét második felében - ha az időjárás is engedi - már jöhet az alapozó betonozás a kijelölt területen - tette hozzá lapunknak Radnai Zsolt, a Dunaferr pedagógusa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!