Hírek

2016.06.09. 19:40

Dunaújváros Közbiztonságáért díjat vehettek át

Dunaújváros – Az immáron 19. alkalommal jelentkező Dunaújváros Közbiztonságáért programsorozat záróeseményén a díjazottakat köszöntötték a Városházán.

Szabó Szabolcs

Csütörtökön délután megtelt a polgármesteri hivatal díszterme a Dunaújváros Közbiztonságáért címmel életre hívott rendezvénysorozat záróeseményén. A díjátadás mellett a programsorozat főszervezői kiemelték, hogy több száz segítő közreműködésének köszönhetően sokezer ember vett részt a rendezvényeken. A népszerű sorozat jövő tavasszal és nyáron ismét jelentkezik majd.

A csütörtöki zárórendezvényen a Közbiztonsági és Társadalmi kapcsolatok bizottságának elnök-helyettese, Nagy Zoltánné, a Dunaújváros és Környéke Közbiztonságáért Közalapítvány elnöke, Udvardi Sándor, valamint Orosz Csaba tűzoltóparancsnok köszöntötte a vendégeket.

A Dunaújváros Közbiztonságáért elnevezésű önkormányzat által alapított díj mellett a város vezetői már hosszú évek óta fontosnak tartják a kimagasló munka elismerését.

Ezért a Közbiztonsági, illetve Rendvédelmi hónap részeként, a programban való eredményes részvételt, és az egész éves kitűnő munkát, a város önkormányzata dicsérő oklevelek és értékes tárgyjutalmak átadásával ismeri el - hangzott el a díjátadón.

Lapunk munkatársának, Körmendi Erzsébetnek hosszú éveken át tartó segítő és támogató tevékenységét ismerték el e díjban a rendezvénysorozat szervezői a csütörtöki díjátadón
Fotó: Hankusz Kálmán

A civil kategóriában lapunk munkatársa, Körmendi Erzsébet vehetett át elismerést a szervezőktől. (A díjazottakról szóló részletes beszámolót lapunk szombati kiadásában olvashatják majd - a szerk.) Orosz Csaba összegzésében kifejtette, az idei rendezvénysorozaton több ezren vettek részt, a hivatalos szervek és a polgárőrök munkáját pedig sok önkéntes is segítette. A szervezők bíznak abban, hogy a következő években is jelentkezhet majd e tekintélyes múlttal rendelkező sorozat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!