A város együtt harcol Pecsét Istvánért! Fontos: minden perc és minden forint számít

2016. február 14., 18:39 szerző: Körmendi Erzsébet
komment
Dunaújváros - Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogó Város polgármester pénteken - ahogyan a korábbi hétvégéken is - sajtóközleményben foglalta össze a Pecsét István gyógykezelését támogató gyűjtőakcióval kapcsolatos gondolatait.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A polgármesteri sajtóközlemény a következőket tartalmazza:

„Az eltelt hét alatt újabb és újabb kezdeményezések indultak el, így például a Dunaújvárosi Egyetem jótékonysági előadása, az Arany János Általános Iskola tornatermében február 17-én zajló jótékonysági torna, vagy a Bartók színház március 4-ére szervezett segítő akciója. A Gárdonyi iskola szülői szervezete is a felhívás mellé állt, de egy kulcsi kisboltban is kint van a persely!

Örömünkre szolgál, hogy a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány bankszámlaszámán megközelítően 3 millió forint gyűlt már össze (2.996.900 forint), és a nemzetközi internetes oldalon kicsivel több mint 1 millió forint. Jelenlegi információk alapján elmondhatjuk, hogy a 10 és fél millió forintos összegnek megközelítően a fele már rendelkezésre áll, így egyfelől már biztosak lehetünk abban, nem volt hiábavaló az eddigi munkánk, ugyanakkor még nem „dőlhetünk hátra”, hisz Kína a cél! Ez ügyben pedig hamarosan egy asztalhoz ülök a város nagyvállalatainak vezetőivel.

Ezúttal szeretném megkérni a gyűjtőpontok koordinátorait, valamennyi segítő civil szervezetet, intézményt és közösséget, hogy az adománypontokon továbbra is tegyék lehetővé az adakozást, azonban az eddig összegyűjtött összeget rövidesen juttassák el a közalapítvány számlaszámára. Így, márciushoz közeledvén, már pontosabb számadatokkal rendelkezhetnénk, és a már rendelkezésre álló összeg fényében további lépéseket tudunk tervezni és megtenni!

Ne feledjék, minden perc és minden forint számít!

Kérem, adományukat küldjék el a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány számlaszámára (OTP 11736037-20550 332 - „Pecsét István javára”), vagy keressék fel a gyűjtőpontokat!
Körmendi Erzsébet

2016. február 14., 18:39 szerző: Körmendi Erzsébet

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...