Hírek

2016.02.14. 17:39

A város együtt harcol Pecsét Istvánért! Fontos: minden perc és minden forint számít

Dunaújváros - Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogó Város polgármester pénteken - ahogyan a korábbi hétvégéken is - sajtóközleményben foglalta össze a Pecsét István gyógykezelését támogató gyűjtőakcióval kapcsolatos gondolatait.

Körmendi Erzsébet

A polgármesteri sajtóközlemény a következőket tartalmazza:

Az eltelt hét alatt újabb és újabb kezdeményezések indultak el, így például a Dunaújvárosi Egyetem jótékonysági előadása, az Arany János Általános Iskola tornatermében február 17-én zajló jótékonysági torna, vagy a Bartók színház március 4-ére szervezett segítő akciója. A Gárdonyi iskola szülői szervezete is a felhívás mellé állt, de egy kulcsi kisboltban is kint van a persely!

Örömünkre szolgál, hogy a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány bankszámlaszámán megközelítően 3 millió forint gyűlt már össze (2.996.900 forint), és a nemzetközi internetes oldalon kicsivel több mint 1 millió forint. Jelenlegi információk alapján elmondhatjuk, hogy a 10 és fél millió forintos összegnek megközelítően a fele már rendelkezésre áll, így egyfelől már biztosak lehetünk abban, nem volt hiábavaló az eddigi munkánk, ugyanakkor még nem dőlhetünk hátra , hisz Kína a cél! Ez ügyben pedig hamarosan egy asztalhoz ülök a város nagyvállalatainak vezetőivel.

Ezúttal szeretném megkérni a gyűjtőpontok koordinátorait, valamennyi segítő civil szervezetet, intézményt és közösséget, hogy az adománypontokon továbbra is tegyék lehetővé az adakozást, azonban az eddig összegyűjtött összeget rövidesen juttassák el a közalapítvány számlaszámára. Így, márciushoz közeledvén, már pontosabb számadatokkal rendelkezhetnénk, és a már rendelkezésre álló összeg fényében további lépéseket tudunk tervezni és megtenni!

Ne feledjék, minden perc és minden forint számít!

Kérem, adományukat küldjék el a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány számlaszámára (OTP 11736037-20550 332 - Pecsét István javára ), vagy keressék fel a gyűjtőpontokat!




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!