Hírek

2016.09.08. 19:10

Már az adventi programokról tárgyaltak

Dunaújváros - A város gazdag rendezvénytára volt a témája Cserna Gábor polgármester és Mórocz Erika, a helyi turisztikai kft. ügyvezetője közötti egyeztetésnek.

Körmendi Erzsébet

Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere az irodájában fogadta Mórocz Erikát.

Cserna Gábor polgármester üdvözölte Mórocz Erika ügyvezetőt Fotó: Zsedrovits Enikő

- A város nyári nagyrendezvényeire tekintettünk vissza egy rövid értékelés erejéig. A közkedvelt Parázs-Varázs, a gyermeknapi családi hétvége nyitotta a nyarat, utána debütált a Szalki-szigeten a halászléfőző verseny, amely már első alkalommal beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Az Európa-bajnokság és az olimpia sportközvetítéseit is sokan nézték a Városháza téri óriás kivetítőn. Sikeres volt az augusztus huszadikai programunk is. A találkozónkon már szót ejtettünk az év végéről, az adventi sorozatról is - összegezte a tapasztalatokat a város első embere. Hozzátette: - A magam részéről elégedett vagyok a Mórocz Erika vezette szakembergárda munkájával, gazdag és színvonalas rendezvényei vannak Dunaújvárosnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!