Hírek

2017.07.03. 17:30

A vasárnapi útlezárásokról

Több olvasónk is jelezte, hogy a vasárnapi triatlonverseny kerékpáros szakasza miatt történt útlezárások nagyban megnehezítették a városi közlekedést. Főként az autósoknak okozott fejtörést a pár óráig fennálló rendkívüli közlekedési rend.

Szabó Szabolcs

Az olvasói észrevételek kapcsán megkerestük a triatlonverseny szervezőit.

- Immáron 4. alkalommal rendeztük meg a versenyt, és a pályán gyakorlatilag nem módosítottunk. Megpróbáltuk úgy felépíteni a rendezvény menetét, hogy az a lehető legkevesebb fennakadást jelentse a városi közlekedés számára. Az esemény előtt sokszor egyeztettünk a város önkormányzatával és a rendőrséggel a lezárt szakaszokról. A kerékpáros-szakaszt arra az idősávra terveztük - a vasárnap 10 órától 14 óráig, amikor egyébként is enyhébb a városi autósforgalom. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a polgárokat időben tájékoztassuk a helyi média segítségével. Ettől függetlenül meglehet, hogy volt, aki vasárnap értesült az időleges útlezárásokról, ezúton is köszönjük az autósok és a közlekedők türelmét és segítségét, hogy ismét egy olyan sikeres versenyt bonyolíthattunk le a mögöttünk hagyott hét végén, amely nemzetközi szinten is öregbítette városunk hírnevét - mondták el a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!