Hírek

2012.12.09. 18:23

Advent a város terén

Dunaújváros - Még tizennégy napon át várja látogatóit az új névvel jelentkező adventi programsorozat.

Szabó Szabolcs

Új helyen, más névvel, de az ismert forgatókönyvvel jelentkezik idén is a város adventi hangulatmelegítője. Az Adventi Randevút már ne keresse az olvasó  a programsorolóban, ezúttal Karácsonyi Vásárként jelentkezik a megszokott év végi forraltboros-koncertes kavalkád.

 

Egyházi vezetők áldása vasárnap este. Előtérben Stermeczki András, hátul Ábrahám János, Pásztor Bazik és Braun Ervin (Fotó: Vohlmann György)

A vasárnapra időzített nyitány is a megszokott koreográfiát idézte az új helyszínen, a Városháza téren. A városban működő egyházak képviselői előbb köszöntötték a jelenlévőket, majd az áldott és békés adventért mondtak imát. A folytatásban már a világi programoké volt a főszerep: előbb a Vasas táncegyüttes műsorának tapsolhattak a vásározók, este kilenc órától Zséda popénekes ünnepre igazított koncertje szórakoztatta a nagyérdeműt. Folytatás hétfőn, a C-szárnyban és  a Városháza téren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!