Hírek

2016.12.08. 19:30

Adventi zsongás fülbemászó dallamokkal

Dunaújváros - Karácsonyig még jó néhány nap áll előttünk - az Adventi Forgatag pedig egytől egyig kiváló programot kínál mindegyikre.

Kovács Anita

Csütörtökön a Cappuccino zenekar csapott a húrok közé, és a zord idő ellenére is szépszámú közönséget vonzott a színpad köré. Pénteken pedig 17 órától Pálfalvi János fellépése és a Cimbora klub után, este héttől Tabáni István, majd 20 órától a RockBox veszi birtokba a Városháza tér színpadát.

A csütörtök este fellépő Cappuccino zenekar fülbemászó dallamokkal csalogatta a színpadhoz a Városháza térre kilátogatókat Fotó: Zsedrovits Enikő

Ezek a programok inkább a felnőtteket hozhatják lázba, de rövidesen a gyerekek számára is jobbnál jobb programokat tartogat az Adventi Forgatag. Például december 12-től egészen december 23-ig ingyenes játszóházba várják a családok legkisebb tagjait a szervezők. Helyszín: a Kortárs Művészeti Intézet, ahol hétköznap 15 és 19 óra között, hét végén pedig 10-től 19 óráig várják az alkotni vágyó gyerkőcöket. Ezen kívül az írói vénával rendelkező apróságok részt vehetnek a program meseíró-pályázatán is. A Fenyőherceg legendája című alkotás, aminek bevezető részét a pályázók a bartokszinhaz.hu weboldalról tölthetik le, már csak arra vár, hogy a gyerekek fantáziája továbbszője!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!