Hírek

2016.12.19. 18:10

Ajándékot adtak át a hátrányos helyzetűeknek

Dunaújváros - A Fidesz helyi szervezete jótékonysági báljának köszönhetően hatvankilencen vehettek át ajándék vásárlási utalványt a párt karácsonyi rendezvényén.

Körmendi Erzsébet

A Fidesz dunaújvárosi szervezete 15 éve szervez jótékonysági bált december elején, hogy a bevételéből megajándékozza a szerényebb körülmények között élőket, az egyedül élő időseket, és a kézilabda akadémia utánpótlás-csapatainak tehetséges sportoló fiataljait. A támogatottak listáját a párt körzetfelelősei állították össze most is.

Cserna Gábor tíz fiatal sportolónak kívánt boldog karácsonyt az ajándékutalvánnyal Fotó: Zsedrovits Enikő

A meghívottakat Friedrichné Pethő Ilona kabinetvezető köszöntötte az adományozó karácsonyi ünnepségen tegnap délután a városházán. A Széchenyi gimnázium verses-zenés-dalos műsorcsokrot adott át, majd Cserna Gábor helyi elnök, Dunaújváros polgármestere mondta el adventi gondolatait.

- Advent idején felidézzük az elsuhanó esztendő legszebb pillanatait. Minden szépségét és jóságát elraktározzuk lelkünkbe, hogy ebből meríthessünk erőt az elkövetkező év napjaira. A közelgő ünnep hangulatában arra gondolunk, mit nyújthatunk szeretteinknek, akik a legdrágábbak nekünk. Szűkebb családunkon túl gondolunk azokra is, akik elfogadják tőlünk a segítő kezet. Dunaújvárosi családokra, magányosan élő idősekre, a város hírnevét öregbítő sportolókra. Tesszük ezt tizenötödik esztendeje. Ez a mi legemberibb értékünk - hangsúlyozta, majd a következőkkel folytatta:

- A Fidesz Dunaújvárosi Szervezete karácsony közeledtével immár hagyományosnak számító jótékonysági bált szervezett, amelynek bevételéből, támogatóink adományaiból most is ajándékozhatunk. Büszke vagyok arra, hogy a jó ügy, a nemes cél megtalálta ebben az esztendőben is a maga jó embereit az önzetlen, segítő szándékú dunaújvárosi polgárok személyében.

Cserna Gábor tíz sportolónak adott át ajándék vásárlási utalványt. A közgyűlés Fidesz-frakciójából több képviselő is fontosnak tartotta, hogy részt vegyen az ünnepségen, így ők személyesen ajándékozták meg a körzetükben lakókat az utalvánnyal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!