Hírek

2013.04.15. 20:29

Akcióban az Ovizsaru

Dunaújváros – Az Ovizsaru helyszínelt tegnap az Aprók Háza Óvodában. Az eredmény: számos követendő tanács és egy remek hangulatú délelőtt, bringatúrával.

Szabó Szabolcs

– Óvodánkban immáron négy éve folyik az Ovizsaru program, a nagycsoportosok számára, amelynek célja a gyermek biztonságérzetének segítése, erősítése. A több foglalkozásból álló program zárása egy közlekedési játék – tájékoztatta lapunkat előzetesen Dobóvári Zoltánné, a Dunaújvárosi Óvoda Aprók Háza Egységének egységvezetője.

Az Ovizsaru program záróeseményét tegnap délelőtt rendezték az Aprók Házában, ahol a gyermekek érdekes feladatokat kaptak a közlekedéssel kapcsolatban, valamint megismerkedhetnek a rendőrök által használt eszközökkel is. Végezetül a helyi rendőrök felvezetésével egy kis kerületi bringatúra várta a gyermeksereget.

Az utóbbi évekhez hasonlóan az Aprók Házában ismét sikerrel vizsgázott az Ovizsarprogram. A gyerkőcök örömmel fogadták a feladatokat és mint kiderült, hatalmas lelkesedéssel kerekezték végig az óvodakört – rendőri felvezetéssel. A népszerűvé vált kezdeményezés remélhetően a következő évben is folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!