Hírek

2014.11.28. 20:15

A hétvégén ki se mozduljunk otthonról

Dunaújváros – Akadt időjós, aki azt javasolta, hogy ezen a hétvégén inkább ki se mozduljunk a lakásból.

Pekarek János

Igaza van: az előrejelzések szerint hajnalban nagyon hideg lesz, legalábbis az eddigiekhez képest, fagyokkal: 0 és mínusz 2 Celsius fok közötti hőmérsékletekkel. Lesznek olyan helyek az országban, ahol napközben, a nap legmelegebb szakaszában sem emelkedik sokkal feljebb a hőmérséklet.

Nincs avultabb az elmúlt nap időjárásának emlegetésénél -  most is csak azért érdemes megemlíteni, milyen rossz időnk volt pénteken, mert ez fog folytatódni szombaton, és vasárnap és hétfőn is...

Azaz: a meteorológusok szerint szombaton borongós, erősen felhős vagy borult lesz az ég, sokfelé várható gyenge eső vagy szitálás. Északkeleten talán még hó is eshet. Élénk keleti, északkeleti szelünk lesz, a hajnali hőmérséklet mínusz 1, a legmagasabb nappali 3 Celsius fok körül várható.

Vasárnap se lesz jobb! Borult, esős idő, erősödő széllel, a legalacsonyabb hőmérséklet 0, a legmagasabb 2 fok körül várható: meteorológiai nyelven szólva: alig változik.

Dunaújváros és környéke időjárása

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!