Hírek

2015.11.24. 17:56

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV-csoport és a Dunaújvárosi Főiskola

Dunaújváros – Karriernapra várta hallgatóit és a térség állásvadászait kedden a főiskola. Közben az intézmény több fontos megállapodást is kötött.

MTI

A Dunaújvárosi Főiskola hagyományos őszi karriernapján ezúttal is számos fontos, az álláskereséshez elengedhetetlen információval találkozhattak az állásvadászok és az intézmény hallgatói. A térségi és az országos foglalkoztatók mellett helyi vállalkozások és állami cégek is képviselték magukat az állásbörzén.

A duális képzésről kötött együttműködési megállapodást kedden a MÁV-csoport és a Dunaújvárosi Főiskola. A stratégiai együttműködés célja, hogy a leendő gépészmérnökök, mérnök-informatikusok, műszaki szakoktatók és műszaki menedzserek szakképzettségüknek megfelelő munkahelyen kapcsolják össze az elméleti tudást a gyakorlati ismeretekkel – írták.

Övék a pálya... képünk előterében Bonyári Rebeka, Bagi Viktor, Varga Vivien és Bagi Anita a DF őszi Karriernapján

A vasúttársaság vállalta a gyakorlati képzés megszervezését és lebonyolítását, valamint mindazoknak az ismereteknek az átadását, amelyek a hallgatók számára a szakma elsajátításához szükségesek.

A főiskola pedig arról tájékoztatta lapunkat, hogy a múlt héten együttműködési megállapodást írt alá az intézmény a Győr–Sopron-Ebenfurt Vasút Zrt. is, a cél itt is a duális képzés erősítése.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!