Hírek

2014.12.21. 10:55

Angyalkákat kerestek, hogy segíthessenek

Dunaújváros - Civil kezdeményezés és összefogás eredményeként adományozással egybekötött ruhabörzét tartottak szombaton a Technikum városrészben.

Gallai Péter

Az Esze Tamás utcai, egykori vöröskeresztes boltban nemcsak gyermek és felnőtt ruházati börzére és bolhapiacra várták a környék lakóit, hanem a hely főszervezőjének, Nagyné Berta Zsanettnek kezdeményezésére adományokat is gyűjtöttek, amelyeket szintén ekkor adták át a rászorulóknak.

- Vasárnap sem unatkoztunk, támogatónk jóvoltából még kifestettük a falakat, mások pedig teát, zsíros kenyeret ajánlottak fel számunkra. Ajándékok is érkeztek, s kiemelném, hogy olyanok is adtak, akik lehet, maguk is rászorulók lennének - fogalmazott a főszervező, aki Iván László önkormányzati képviselő nevében egy hátrányos helyzetű, gyermekét egyedül nevelő édesanyának adott át élelmiszercsomagot, de a ruhaneműk mellett mások is részesültek tartós élelemben nap során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!