Hírek

2016.06.21. 12:11

Aranyat loptak a zálogházból - ki ismeri fel az elkövetőt? (frissítve)

Dunaújváros – Nagy feltűnést keltett a déli órákban a Dózsa György úti zálogház előtt álló három rendőrségi autó. Az ok prózai, valaki a pénzszerzés könnyebb módját választotta.

Balla Tibor

Mint Horváth Diána címzetes rendőr zászlós, a Fejér Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese elmondta, a délelőtt folyamán ismeretlen elkövető a Dózsa György úti ékszer és zálogházba betérve tulajdonított el aranyékszereket. Erőszakos cselekmény nem történt, így lopás bűntett miatt büntetőeljárást rendeltek el ismeretlen tettes ellen, a nyomozás folyik.

Nem hivatalos forrásból úgy tudjuk, hogy 9 óra 30 perc körüli időben a dunaújvárosi Corner Ékszer és Zálogházból ismeretlen elkövető zsákmánya egy tálca arany gyűrű volt, amit az eladó kitett a pultra, hogy válogatni tudjon, az elkövető pedig besöpörte, és sietve távozott. Forrásunk szerint az ismeretlen tettes jól szituáltnak tűnő, középtermetű 30-40 év körüli, kopasz férfi volt. Az elkövetéskor hosszú ujjú farmer inget, szürkéskék nadrágot és fekete napszemüveget viselt. A bűncselekmény után a Széchenyi utca irányába, a Csillagvirág óvoda felé futott el. A rendőrség a biztonsági kamera felvételeit lefoglalta, később közzéteszi majd weboldalán. A tulajdonos kéri, aki látta az elkövetőt, jelentkezzen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy üzletükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!