Hírek

2013.07.11. 22:00

Aranyos pályázati ötlet: virtuális

Dunaújváros - Facebook-oldalán hirdetett virtuális fényképkiállítást és árverést az Arany-iskola, diákjai javára.

Munkácsi Imre

Sajátos, de nagyszerű ötlet: az Arany János Általános Iskola vizuális kultúra tagozatos hallgatóinak, áttételesen az iskola szépítésének javára virtuális fotókiállítást és licitálós árverést szerveztek az iskola facebook-oldalán.

A megvásárolható fotók kikiáltási ára 200 forint, de ez csak az induló ár. A győztes ajánlattevő A4-es formában kinyomtatva átveheti az általa nyert fotót - ha az 500 forintos nyomtatási költség fölött legalább a kikiáltási ár megmarad.

Egy a virtuálisan kiállított képekből: Éjszaka a kikötőben (Fotó: Nagy Károly)

A licitálás határideje július 15. Azonban felajánlásokat is lehet tenni az iskola tagozatosainak javára, augusztus 15-ig. A befolyt összeget a szülői szervezet és a projektfelelős, Lukács János tanár felügyeli. A pénzből rajzeszközöket vesznek, valamint iskolájuk belső tereit és udvarát díszítenék felhasználásából a vizuális tagozat diákjai, saját alkotásaikkal.

Eddig hetvenhét fényképész küldte el felvételét az iskola facebook-oldalára, sokan még külföldről is, közöttük a legfiatalabb nyolc éves: Szabó Kitti. .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!