Hírek

2017.05.04. 19:50

Átadták a bevételt a gyermekosztálynak

DUNAÚJVÁROS Rögtönzött ünnepi műsorral színesítve átadták a jótékonysági pedagóguskoncert bevételét tegnap a kedvezményezetteknek.

Balla Tibor

A huszonkettedik alkalommal megrendezett jótékonysági pedagóguskoncertet ezúttal is azzal a céllal szervezte meg az ötletgazda Németh Irma, a Móricz Zsigmond Általános Iskola pedagógusa, hogy a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának nyújtsanak segítséget. Az evangélikus templomban az elmúlt vasárnapi koncert belépőit összeadták a kórház dolgozóinak gyűjtésével, ebből jött össze az impozáns 192 500 forintos tétel, amit tegnap adtak át a kórház gyermekosztályán.

Németh Irma, Sipos Edit és Józsa Klára az átadón Fotó: Ady Géza

Jakabné Józsa Klára, a Móricz iskola igazgatója nyújtotta át borítékot dr. László Erzsébetnek, a gyermekosztály osztályvezető-adjunktusának, pontosabban Sipos Edit korábbi osztályvezetőnek, aki aktív korszaka büszkeségének tartja, hogy ez a nemes hagyomány kialakulhatott. A befolyt összeget az osztály fejlesztésére fordítják majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!