Hírek

2016.12.09. 19:10

Átadták a hidat - megindulhatott a forgalom!

Dunaföldvár - Pénteken megindulhatott a forgalom a Beszédes József hidat és az 52-es utat összekötő, a Dunaföldvárt elkerülő útvonalon.

L. Mészáros Irma

Lapunkban a a napokban beszámoltunk arról, hogy a kivitelezés az első határidőre, november végére nem készült el, így tovább tart a terelés, és az érintett útszakasz teljes lezárása.

Pénteken örömmel tapasztaltuk, hogy december 9-én befejezték a munkát, s egy héttel a tervezett határidő előtt átadták a lezárt szakaszt a forgalomnak. Így a kamionoknak már nem a belvároson keresztül kell haladniuk a 6-os út, illetve az 52-es út felé.

A lezárás alatt a Mészáros utcán át terelték a forgalmat  Fotó: L. Mészáros Irma

A csaknem kilencvenmillió forintos beruházással a kishíd aszfaltburkolatának felújításán kívül a vasbeton pályalemez szigetelését, a dilatációs szerkezet javítását, és a vízelvezetési rendszer átépítését végezték el.

Helyszíni tapasztalatunk szerint a táblákat tegnap már módosították, de sokan még az elmúlt hetekben megszokott irányba hajtottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!