Augusztus végéig meg kell kapniuk az iskoláknak a tankönyveket

2017. augusztus 12., 10:00 szerző: Balla Tibor
komment
Visszatarthatatlanul közeledik a szeptember, az iskolakezdés. Nem csak a családok készülnek erre, hanem a Dunaújvárosi Tankerületi Központ is. Az idei év újdonsága, hogy 9. évfolyamig minden tanuló ingyen kapja a könyveket.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Dunaújvárosi Tankerületi Központtól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a KELLO Tankönyvellátó Nonprofit Kft. 2017. augusztus 1-jén megkezdte a tankönyvek kiszállítását.

Garai Puszta Ágnes és Szigethy Adrien már szortíroznak Fotó: AG

Az intézményeknek 2017. augusztus 25-ig meg kell kapniuk a megrendelt tankönyveket. A tankönyvek kiosztásának időpontját a köznevelési intézmények a helyben szokásos módon teszik közzé a szülők tájékoztatására.

A Dunaújvárosi Tankerületi Központ illetékességi területéhez tartozó 10 dunaújvárosi köznevelési intézmény megközelítőleg 54 ezer darab tankönyvet rendelt, amelyek összértékeértéke megközelíti a 40 millió forintot. Ezt azonban a szülők jó részének nem kell megfizetnie, hiszen a 2017/2018-as tanévtől 1. évfolyamtól a 9. évfolyamig minden tanuló ingyenesen kapja a tankönyveit. A központ tájékoztatása szerint az évkezdésre minden megrendelt tankönyv eljut a diákokhoz.

Balla Tibor

2017. augusztus 12., 10:00 szerző: Balla Tibor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...