Hírek

2017.07.17. 11:49

Autóbalesetet szenvedett Menczinger Katalin válogatott vízilabdázó

Autóbalesetet szenvedett ma reggel a 62-es úton Menczinger Katalin válogatott vízilabdázó, a DUE Maarks Graphics csapatkapitánya.

Szabó Szabolcs

A rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt hétfőn 8 óra 15 perc körül a 62-es főút 7. kilométerszelvényében, Perkáta térségében. Lapunk több forrásból úgy értesült, hogy a balesetben érintett autót Menczinger Katalin, a dunaújvárosi vízilabdacsapat kapitánya vezette. Mindezt megerősítette a DH-nak Primász Ágnes, a DUE Maarks Graphics szakosztályvezetője, aki elmondta:

- Sajnálattal értesültünk a hírről, hogy csapatunk meghatározó pólósa balesetet szenvedett hétfőn. Állapotáról a következő információkat kaptuk: a helyszínről mentőautó szállította a dunaújvárosi kórházba a játékost. Itt a vizsgálatok után kiderült fej- és mellkassérülést szenvedett. Röntgen és CT-vizsgálatot is végeztek, ezek mindegyike negatív lett. Mencziger Kata állapota kielégítő, állapotát folyamatosan figyelik a Szent Pantaleon Kórház orvosai, feltehetően ezt az éjszakát még a kórházban kell töltenie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!