Hírek

2015.05.01. 16:08

Az anyákat, mamákat köszöntötték, műsorral

Nagyvenyim - Az évnek van egy kedves napja, amelyről sohasem feledkezhetünk meg - köszöntötte ünnepi beszédében a megjelent anyukákat, nagymamákat és dédnagymamákat Kegyes Lászlóné képviselő.

Horváth László

Szántó Emma, Fekete Laura, Kókány Evelin, Pap Angelika, Kvassay Fanni, Lesi Ramóna, Vranyák-Halász Kristóf zenés összeállítása Tükör Balázs osztályfőnökkel

Vasárnap délután a nagyvenyimi általános iskola tornatermében szívhez szóló műsorokkal ünnepelték az édesanyákat.

Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük. Anya, mama ezek azok a csodálatos szavak, melyet először mondunk ki életünkben. A gyermekek és a felnőttek szívében az édesanya különleges helyet tölt be. Ő az, aki számára kortól függetlenül mindig mi, a gyermekei leszünk a legfontosabbak hangzott el Kegyes Lászlóné ünnepi nyitóbeszédében. Az anyai szeretet méltatása után az ünnepi műsorban először a Nefelejcs Napköziotthonos Óvoda néptáncosai mutatták be produkciójukat. A kicsik táncát a 3.b osztály képviselőinek zenés összeállítása követte. Gitáron kísért Tükör Balázs pedagógus. Szintén az édesanyáknak szólt a Nagyvenyimi Nőikar előadása, Jámbor Lili, Jámbor Benedek, a nagyvenyimi mazsorett és hip-hop csoportok bemutatója. Bár a műsorokat különböző korosztályoktól láthattuk, egy dolog biztosan közös érzést keltett a résztvevőkben: anya és gyermekének kapcsolata olyan erős kapocs, mely életük végéig elkíséri őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!