Hírek

2016.02.14. 17:26

Az elköteleződést ünnepelték Kulcson

Kulcs - Két rendezvénnyel ünnepelték a településen élők a házasság hetét, amely nemzetközi szinten népszerű programnak számít Valentin-nap időszakában.

Körmendi Erzsébet

Világszerte az egyházak kezdeményezésére szervezők meg a házasság hete sorozat, így Kulcson is Kovács Enikő református lelkész, Szemere János katolikus plébános várta pénteken és vasárnap délután az érdeklődőket - természetesen nem csak a házasokat, hiszen a „A szeretet, szenvedély és döntés” címet viselő sorozat az elköteleződést élteti. Az érdeklődők Laki Tamás és Eszter előadását hallhatták pénteken „ Önmagunk és egymás építése a házasságban” mottóval.

Laki Tamás és Eszter előadását hallhattuk pénteken a Faluházban
Fotó: Zsedrovits Enikő


Vasárnap pedig Centgraf Károly és Mucsi Zsófia volt a vendég, „Értjük egymást? Gondolatok és élmények házasságról és kommunikációról” című programjukkal. Mert a házasság hete olyan széles körű összefogásra törekszik, mely gyakorlati példamutatással, tudományos kutatások eredményeivel, bibliai és erkölcsi érvekkel támasztja alá a házasság örök értékét. Hidat épít az adott közösség környezetében élő házaspárok és családok felé, amely segíti életüket, boldogulásukat. Nyíltan beszél a házasság mindennapi valóságáról, örömeiről és feszültségeiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!