Hírek

2015.05.26. 18:52

Az intenzíves ápolók nyerték a vetélkedőt

Székesfehérvár - Az egészségügyi szakdolgozók szakmai vetélkedőjének megyei döntőjét rendezték kedden a Szent György kórházban.

Zsigó Ferenc

Müller Anikó intenzív terápiás szakápoló, Bolla András, Kézműves Erika és Trojákné Banai Tünde ápolók, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház központi aneszteziológiai és intenzív betegellátó osztályának dolgozói ők alkották a Lifepack Dt. fantázianevű csapatot, mely csapat megnyerte  a megyei döntőt, s ezzel a jogot és lehetőséget, hogy képviseljék Fejér megyét a szakápolók szeptemberi országos vetélkedőjén.

- A megyéből összesen 19 csapat nevezett a versenybe, amit immár hatodszor rendezünk meg - mondta Bokorné Sike Erika, a szakdolgozói kamara megyei szervezetének elnöke, amikor üdvözölte a döntőben résztvevő hat csapatot. Köztük a majdani győztesek mellett a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház mozgásszervi rehabilitációs osztályáról érkezetteket, a másik újvárosi csapatot az Egyesített Szociális Intézmények Dunaújvárosi Szociális Otthonából, a Szent Donát Kórház Kulcsi Mozgásszervi Rehabilitációs Központja dolgozóit, valamint a Szent György kórház általános sebészetéről és sürgősségi betegellátó osztályáról érkezetteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!