Hírek

2017.02.12. 16:36

Báloztak Rácalmáson - A német nyelvklub farsangja

Rácalmás - Személyesen Kudlik Júlia fogadta az érkezőket egy televízió dobozába zárva szombaton a rácalmási művelődési házban a német nyelvklub farsangi mulatságán.

Balla Tibor

A Delta című ismeretterjesztő műsorból jól ismert televíziós mellett természetesen a vendégvárók között volt Hoffmann Mária is, aki a 2010 októberében alakult csoport lelke és motorja.

Szemmel láthatóan nem kényszerből volt együtt a 62 tagot számláló közösség, az idegen számára szembetűnően szeretnek együtt lenni. Mintha egy nagyobbacska család farsangi bulijába csöppentünk volna bele.

„Brinkmann professzor", „Kudlik Júlia" és Hoffmann Mária Fotó: A szerző

De nem csak szűk körben élvezték az életet szombaton, velük töltötte az estét Menyhártné dr. Zsiros Mária, vendégül látták az adonyi Német Nemzetiségi Önkormányzat képviselőit is, de Nagyvenyimről is érkeztek vendégek.

A jelmezes felvonuláson kiviláglott, igencsak komolyan vették a beöltözést, Szörnyella mellett madárijesztő, medve, méhecske, róka, de CSI-R(ácalmás) helyszínelők is énekelték a német dalokat, és buliztak kedvükre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!