Hírek

2014.04.16. 17:55

Bánki-nap: lazítás a szünet előtt

Szerda délelőtt az időjárás is kegyeibe fogadta a Bánki-nap résztvevőit. Élmények több helyszínen.

Szabó Szabolcs

Mozgalmas napokon vannak túl a Bánki Donát Szakközépiskola és Gimnázium tanulói és pedagógusai, a ma kezdődő tavaszi szünet előtt választási kampány és a Bánki nap izgalmai várták a diákokat.

Hétfőn és kedden a három induló párt – V.A.J. Vissza a jövőbe, a Bajusz Párt, NájtLájf – indult harcba a lehetséges voksokért. A kampányhajrá természetesen a szerdai Báni-napra esett, amikor a pártfilmeket mutatták be a jelöltek.

A voksolás mellett számos érdekes előadás, szellemi és sportvetélkedő szerepelt a programban.

A boldog győztesek. A V.A.J. párt képviselői az iskola kulcsával (Fotó: A szerző)

Az intézmény udvarán pedig már reggel óta szorgoskodtak az ifjú szakácsok. Az idei főzőverseny favoritja ezúttal a paprikás krumpli volt, a legtöbb csapat e népszerű egytálétellel próbálta elkápráztatni a zsűri. A gasztronómiai ítészbizottság Gyöngyössy Csaba igazgató vezetésével kezdte meg a kóstolást. A szavazatszámlálás után a szervezők fél tizenkettőkor ismertették a voksolás eredményét. Az iskola kulcsát idén a V.A.J. párt képviselői vehették át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!