Hírek

2016.05.17. 18:30

Behajtani tilos! Figyeljenek az Építők útja környékén

Dunaújváros - A tervek szerint kezdődött el az Építők útja felújítása tegnap reggel. Forgalmi rend: semmi sem a régi!

Körmendi Erzsébet

Az útfelújításnak ez az első üteme a Szórád Márton út - Építők útja kereszteződéstől a Fabó Éva Sportuszodánál található Görbe utcai kereszteződésig terjedő szakaszt érinti. Azon a részen kicserélik a teljes útburkolatot, valamint az elöregedett közművezetékeket is. A buszöblöket szintén teljesen felújítják, akadálymentesítik. Az uszoda előtti részen a parkolók burkolatcseréjére is sort kerítenek a szakemberek, mivel azok a Béke téri tömegközlekedési csomópont, az uszoda, valamint a piac nagy forgalma miatt jelentős igénybevételnek vannak kitéve.

A pályázati forrás bevonásával megvalósuló útfelújítás tegnap reggel kezdődött. Az arra rendszeresen közlekedők a megszokottól teljesen eltérő forgalmi renddel szembesültek. A kivitelező ugyanis kordonnal lezárta az Építők útja Szórád utca felőli végét, onnan rá sem lehet hajtani az Építők útjára, mert elkezdték a burkolat feltörését, majd az ottani útszakasz alatti közművezetékek cseréjéhez látnak hozzá a szakemberek. A Vasmű út felől szintén behajtani tilos az Építők útjára (kivéve természetesen célforgalom.) A Béke téri taxis várakozóhelyet, a buszmegállókat, illetve a helyi járatos buszokat részben érinti a fejlesztés, (késések előfordulhatnak). Érdemes tájékozódni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!