Hírek

2013.05.29. 18:18

Bemutatjuk az Ádámok és Évák Ünnepének főszereplőit

Dunaújváros - Két sikeres előadással mutatkozott be az Ádámok és Évák Ünnepe a Bartók színházban. A színpadra lépő diákokat bemutató sorozatunk második részében négy társulat tagjai következnek.

Szabó Szabolcs

A Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola diákjai vitték színpadra Madách darabjában a hatodik színt: Rómát. A szereplők névsora: Bor Gábor, Tibold Dalma, Máthé Zsófia, Szabó Zita Johanna, Szabó Nikolett, Kovács Diána, Bencze Dóra, Czompó Rita, Weibel Viktória, Szaucsuk Erika, Németh Dorottya, Rosta Renáta, Varga Csilla, Strifler Ágnes, Végi Ádám.  A felkészítő pedagógus Halász Gyöngyvér, a szakmai mentor pedig Farkas Erik színész volt.

A Bánki iskola diákjai a 8. színben. A fiatalok felkészülését pedagógusok és szakmai mentorok is segítették (Fotók: Bartokszinhaz/Mudra László)

A nyolcadik, a Prága II. színt is bánkis diákok előadásában láthatta a Bartók közönsége. A fellépő diákok: Varga Dóra, Veres-Kovács Petra, Pajor Kata, Tóth Johanna, Révész Rebeka, Simon Kitti, Tóth Tímea, Török Fanni, Révész Rebeka, Scheidl Boglárka, Simon Kitti, Szilasi Tamás, Tóth Tímea, Török Fanni. A diákszínjátszók  felkészítő pedagógusa Halász Gyöngyvér,  mentoruk pedig  Farkas Erik színész volt.

Dedecsik Ferenc, a Széchenyi  diákja  bordó kabátban  hazai pályán érezhette magát, hiszen már a Bartók színház több darabjában is szerepelt korábban

A Pannon Oktatási Központ diákjai, akik Madách tragédiájának Falanszter színét állították színpadra (Fotók: Bartokszinhaz/Mudra László)

Látványos és színvonalas produkciók sorát szállították a drámai tagozattal is rendelkező Bánki középiskola diákjai a Bartók színpadán

A 9. színt, a Széchenyi diákjai mutatták be. A szereplők névsora: Dedecsik Ferenc, Balla Zsuzsanna, Balogh Máté,  Dézsi József,   Cseh Balázs. A   felkészítő pedagógus Hutvágnerné Róth Éva,  mentor Csadi Zoltán színész volt. A 12. színt a Pannon Gimnázium diákjai állították színpadra, szereplők: Faragó István, Mészáros Kevin, Kiss Adriána, Pitkó Nikolett, Kovács Balázs, Cserni Patrícia, Léránt Sára, Lakatos Ákos, Kele Nóra, Vizy Rebeka, Pap Krisztián.  Felkészítő pedagógusuk  Kovács Katalin, mentoruk Tőkés Nikoletta színész volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!