Hírek

2014.02.21. 16:15

Búcsú dr. Kukorelli Sándor jegyző úrtól

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel értesült dr. Kukorelli Sándor jegyző úr haláláról.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel értesült dr. Kukorelli Sándor jegyző úr haláláról.

Osztozik felesége és hozzátartozói fájdalmában, s a jegyző urat saját halottjának tekinti. 2014. február 22-én, szombaton 11 órakor a dunaújvárosi temetőben családja, hozzátartozói, szerettei körében kísérjük utolsó útjára.

Dr. Kukorelli Sándor jegyző úr mberi tartása, bölcs meglátásai, kimagasló szakmai tevékenysége mindenki számára példaértékkel bírt.

Dr. Kukorelli Sándor 1960. november 23-án született Dunaújvárosban. 1981 1984. között a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola vendéglátóipari szakán végzett vendéglátóipari üzemgazdászként. Majd 1996-ban az Államigazgatási Főiskolán igazgatásszervező végzettséget szerzett. Ezt követte a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara, ahol 2000-ben megszerezte a jogi diplomát.

1984-től 1991-ig a Dunavidéki Vendéglátó Vállalatnál, mint üzletvezető helyettes, áruforgalmi előadó tevékenykedett, majd 1991-1992. között étteremfőnök a Hungarhotels Szálloda és Vendéglátóipari Vállalat Önálló dunaújvárosi egységénél.

1992 novemberétől kezdett el dolgozni a dunaújvárosi polgármesteri hivatalnál, mint szabálysértési ügyintéző, majd 1996 áprilisától vállalkozói és szabálysértési csoportvezetőként, 2003 márciusától pedig szervezési és jogi csoportvezetőként folytatta a munkát.

Alapos szakmai tevékenységére a bizottsági ülések előkészítésében, az előterjesztések törvényességi ellenőrzésénél, és az állandó közgyűlési napirendek előkészítésében is számíthattak kollégái.

2006 júliusában szervezési és jogi irodavezetői tisztséget töltött be, és aktív szerepet vállalt a választások és népszavazás előkészítésében, valamint a hivatal első minőségbiztosítási kézikönyvének kidolgozásában.

2010. december 16-tól töltötte be a jegyzői, hivatalvezetői tisztségét. Méltósággal viselt betegsége ideje alatt is részt vett a hivatali munkában, a Választási Iroda vezetőjeként is számíthattak hatékony szakmai segítségére.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata mély megrendüléssel gyászolja az 54 éves korában elhunyt dr. Kukorelli Sándor jegyző urat. Osztozik felesége, és hozzátartozói fájdalmában.

Nyugodjék békében!

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!