Büntetéssel érkezett a vízszámla

2017. június 18., 20:10 szerző: Horváth László fotós: Horváth László
komment
MEZŐFALVA Igencsak meglepődött több mezőfalvi ingatlantulajdonos, amikor a napokban kézhez kapta a vízfogyasztásról szóló számláját.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Igencsak meglepődött több, mezőfalvi ingatlantulajdonos, amikor a napokban kézhez kapta a vízfogyasztásról szóló számláját. A köbméterek után járó díj mellett elmulasztott befizetés után járó késedelmi büntetést is tartalmazott a számla. Az érintett lakók értetlenül állnak az esettel szemben, mivel sokan még számlát sem kaptak az említett időszakra, így befizetni sem állt módjukban.

Jogosan háborognak a felszólítás miatt - értesültünk több, mezőfalvi lakótól is. A problémával felkerestük a számla kibocsátóját. Gáncs Tamás a számlázási csoport vezetője érdeklődésünkre válaszolva elmondta, hogy minden érintettnek egyénileg kell az ügyfélszolgálat elérhetőségein egyeztetnie. Aki nem tud, vagy nem akar telefonálni, az a helyi vízműkezelőt, Német Lászlót is megkeresheti, őt már felkészítette a szolgáltató az ügy kezelésére.

Az egyeztetés után új számlát kérhetnek a lakók Fotó: Horváth László

Minden reklamációt gyorsan meg tudnak vizsgálni. A panaszosok által említett kimaradt számlák valamilyen hiba okán nem jutottak el a fogyasztókhoz. Az egyeztetés után új számlát kérhetnek a lakók, vagy ha már befizették a csekket, a következő számlánál jóvá írják - informálta újságunkat a számlázási csoportvezető.

A reklamációt a +36 74/999-150-es telefonszámon intézhetik az érintettek!

Horváth László

2017. június 18., 20:10 szerző: Horváth László fotós: Horváth László

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...