Hírek

2017.06.18. 18:10

Büntetéssel érkezett a vízszámla

MEZŐFALVA Igencsak meglepődött több mezőfalvi ingatlantulajdonos, amikor a napokban kézhez kapta a vízfogyasztásról szóló számláját.

Horváth László

Igencsak meglepődött több, mezőfalvi ingatlantulajdonos, amikor a napokban kézhez kapta a vízfogyasztásról szóló számláját. A köbméterek után járó díj mellett elmulasztott befizetés után járó késedelmi büntetést is tartalmazott a számla. Az érintett lakók értetlenül állnak az esettel szemben, mivel sokan még számlát sem kaptak az említett időszakra, így befizetni sem állt módjukban.

Jogosan háborognak a felszólítás miatt - értesültünk több, mezőfalvi lakótól is. A problémával felkerestük a számla kibocsátóját. Gáncs Tamás a számlázási csoport vezetője érdeklődésünkre válaszolva elmondta, hogy minden érintettnek egyénileg kell az ügyfélszolgálat elérhetőségein egyeztetnie. Aki nem tud, vagy nem akar telefonálni, az a helyi vízműkezelőt, Német Lászlót is megkeresheti, őt már felkészítette a szolgáltató az ügy kezelésére.

Az egyeztetés után új számlát kérhetnek a lakók Fotó: Horváth László

Minden reklamációt gyorsan meg tudnak vizsgálni. A panaszosok által említett kimaradt számlák valamilyen hiba okán nem jutottak el a fogyasztókhoz. Az egyeztetés után új számlát kérhetnek a lakók, vagy ha már befizették a csekket, a következő számlánál jóvá írják - informálta újságunkat a számlázási csoportvezető.

A reklamációt a +36 74/999-150-es telefonszámon intézhetik az érintettek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!