Hírek

2017.07.27. 16:06

Családi napot tartanak a dunaföldvári várudvaron

Augusztus 4-én második alkalommal tartanak Családi napot a dunaföldvári várudvaron.

L. Mészáros Irma

A Lipták Tamás szervezésében és Márton Zoltán támogatásával tervezett programra délután 3 órától várják a családokat. Minden érdeklődőt hívnak,felnőtteket és gyerekeket egy kellemes és tartalmas együttlétre.

Játék és tánc, előadás és kézműveskedés, no meg világszínvonalú zenészek - ez vár a résztvevőkre. A kicsiket a Máltai Szeretetszolgálat játékbuszának animátorai szórakoztatják, foglalkoztatják majd, és lesz táncház Borzavári Róza vezetésével. Vagy ügyesedhetnek is a gyerekek Molnárné Miklán Jolán pedagógus, a Levendula Alapfokú Művészeti Iskola vezetője irányításával. Mindeközben a szülők Uzsalyné dr. Pécsi Rita neveléskutató előadását hallgathatják a kamaszkor kérdéseiről. A sok könyv szerzőjeként és szuggesztív előadásairól ismert szakember nem először jár Dunaföldváron, nemcsak hasznos tanácsokat kapunk tőle, hanem szemléletünket is formálja.

A nap fő eseménye a Muzsikás együttes 19 órakor kezdődő koncertje. Az Elindultam szép hazámból címet viselő esten az 1973 óta működő, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar népzenei együttest hallhatjuk, amely már meghódította a világ legismertebb koncerttermeinek közönségét is. Az együttes tagjai Hamar Dániel, Éri Péter, Porteleki László és Sipos Mihály. Rajtuk kívül a mostani koncerten hallhatjuk még Navratil Andrea népdalénekest, és élvezhetjük Berecz István és Bures Réka táncát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!