Hírek

2014.01.24. 18:15

Pukli Józsefnét köszöntötték 90. születésnapján

Baracs - Pukli Józsefnét, Juliska nénit a legszűkebb családjának tagjai húszan és az önkormányzat vezetői köszöntötték kilencvenedik születésnapján.

Körmendi Erzsébet

Juliska nénit lánya Judit is köszöntötte a születésnapon (Fotó: Markovics László)

Juliska néni fantasztikus idős asszony, most ünnepelte a kilencvenedik születésnapját. Ebből az alkalomból a közelben lakó családtagok részvételével szerény kis ünnepséget rendezett az egy szem lánya, Lénerné Pukli Judit. A húszfős születésnapon köszöntötte Juliska nénit Várai Róbert polgármester, Horváth Zsolt jegyző pedig átadta a csodás kort megélt, kedves ünnepeltnek a miniszterelnök által aláírt emléklapot.

A húszfős ünnep esetükben szűk kört jelent, mert Juliska néni nagy családból származik: tizenöten voltak testvérek. Kicsi korában Borsod megyében lakott a család, testvérei közül a legtöbben arra felé élnek, és az ünnepségen csak a környékbeliek vettek részt. Valamint a szűk család, lánya családja, és két fantasztikus unokája, akire a mama nagyon büszke. Juliska néni az ÁFÉSZ-nál, majd a baracsi téeszben dolgozott főkönyvelőként, otthon, a ház körül máig aktív: imádja a kertet, virágait például még tavaly is gondozta, ápolta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!