Hírek

2016.05.25. 19:30

Családi Hétvége: íme a programok!

Dunaújváros - Közvetlen buszjáratok viszik az érdeklődőket a Családi Hétvégére a Béke térről az alsó Duna-partra.

Pekarek János

Igazán mozgalmas lesz ez az előttünk álló hétvége! Azt már csak úgy, szőrmentén említjük, hogy például szombaton délután kettőtől a Régészet napja is megkezdődik az Intercisa Múzeumban - ami minden más hétvégén vezető hír lenne nálunk is.

Csakhogy: ez a hétvége most Dunaújvárosban: Családi Hétvége!

Kezdjük a péntekkel. Délután fél hattól az alsó Duna-parton felállított koncertszínpadon (ahol akkor DJ Dominique lesz a műsorvezető) a Children of Distance koncertje kezdődik. Este héttől nem más, mint Demjén Ferenc ad koncertet a nagyérdeműnek. Este kilenctől a Brooklyn Bounce lép fel itt, majd este tíztől végre teljesen kiteljesedhet DJ Dominique a saját műsorával. Éjféltől DJ Mini a maga műfajában léphet fel: videódiszkót rendez.

Zilahi László és Kupsza József a tavalyi Parázs Varázs rendezvényen -  nagy munka közben...

S akkor a szombat. Reggel kilenctől a IV. Parázs Varázs Kupa kispályás focibajnokság kezdődik. Ugyanebben az időpontban indul a IX. Dunaújvárosi Sárkányhajó Kupa vetélkedése.

Ám az igazi rendezvény, a hétvége egyik legfontosabb műsora szombaton délután négykor indul: ekkor gyújtják meg a Parázs-Varázs Grillpartyn az első tüzeket... Mindezt Cserna Gábor polgármesteri köszöntőjével. Percekkel ezután, negyed ötkor kezdődik a IV. Varázs Húzás elnevezésű kötélhúzó verseny - majd a sütögetés, főzögetés, egyebek.

Este nyolctól a By The Way zenekar lép a színpadra. Háromnegyed órával később a nagy focirajongók a sörsátorban bekapcsolódhatnak a BL-döntő televíziós közvetítésébe. Este kilenctől Szikora Róbert és az R-GO koncertjét hallhatják az érdeklődők. A szombat estét tizenegytől ismét DJ Mini videódiszkója zárja.

A vasárnap sem lesz unalmas. Reggel kilenctől rendészeti bemutató kezdődik az alsó Duna-parton. Tíztől Formula Future Road Show. Ismét tíztől ingyenes légvár, trambulin, játékok: hiszen gyereknap van! Tíztől délután háromig: Kéz a kézben fogyatékkal élők esélyegyenlőségi programja. Fél tizenegytől a Palinta társulat interaktív koncertje sok játékkal. Délután háromtól az eltűnt gyerekekre emlékeztető Ezer Lámpás Éjszakája nyitánya. Este fél tíztől ezért a világító lámpások felengedése...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!