Hírek

2016.02.26. 15:00

Csalás gyanújával nyomoznak Dunaújváros közvilágításának korszerűsítésével kapcsolatban

Dunaújváros – Február 12-vel rendeltek el nyomozást költségvetési csalás bűntettének gyanújával a „Dunaújváros közvilágításának korszerűsítése” kapcsán tett feljelentés nyomán.

Szabó Szabolcs

Sneider Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője és Pintér Tamás, a párt közgyűlési képviselője tavaly decemberben tett feljelentést a Legfőbb Ügyészségen a főként EU-s forrásból megvalósult „Közvilágítás korszerűsítése Dunaújvárosban” projekttel kapcsolatban. Mint arról decemberben hírt adtunk, a két politikus Polt Péter főügyésznek címezte a feljelentést. Pintér lapunknak elmondta, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Bűnügyi igazgatóságának Kiemelt Ügyek Osztálya február 12-én arról tájékoztatta, hogy a decemberben tett feljelentés alapján különösen nagy vagyoni hátrányt okozva elkövetett költségvetési csalás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el. A nyomozás határidejeként március 14-et, a felügyeletet ellátó ügyészségként a Fővárosi Főügyészséget jelölték meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!