Hírek

2015.07.10. 18:18

Csobbanj egy nagyot a Dunába a szabadidőpark melletti szabad strandon!

Kisapostag - Nagy dunai csobbanásra várnak mindenkit vasárnap délután három órára a papírgyári szabadidőpark melletti szabad strandra!

Körmendi Erzsébet

Schalbert Kisapostag Település Fejlesztéséért Alapítvány és annak természetbarát köre is csatlakozott a nagy európai kezdeményezéshez, amelynek elnevezése: Ugorjunk együtt az élő folyóért!

A nagy csobbanás nálunk július 12-én, vasárnap 15 órakor lesz Baracs-Kisapostag szabad strandján, a papírgyári szabadidőközpont melletti részen. Gyülekező a helyszínen 14.30 órakor!

Immár egy évtizedes hagyomány egy nagy, közös csobbanással ünnepelni az európai folyókat és vizesélőhelyeket. Idén Magyarország ismét csatlakozik a kihíváshoz, és az ország településeit ugrásra szólítja vasárnap délután három órakor!

A Nagy Ugrás az ember és a természetes környezet közötti harmónia újraélesztésének Európai kezdeményezése. Európa szerte több mint 500 helyszínen, százezrek ugranak egyszerre a folyók, tavak vizébe, így hívják fel a figyelmet éltető vizeinkre. Az első hivatalos Nagy Ugráson 2005-ben több mint 250 ezer embert sikerült mozgósítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!