Hírek

2017.01.30. 21:45

Csúszni mindenáron! - Már pár centi is elég

Dunaújváros - A kemény mínuszokkal eddig sem spórolt az idei tél, ám a bőséges csapadékkal adós maradt. Az enyhülés előtt azonban még érkezhet néhány centi havas áldás .

Szabó Szabolcs

Ami a gyerekeknek és a téli sportok szerelmeseinek öröm, az a közlekedőknek és az autósoknak rendre gond és bosszúság.

Nem volt ez másként hétfőn sem, a lehullott pár centiméternyi hó és hódara komolyabb problémákat nem okozott, ám kisebb koccanások azonban történtek a térség közútjain.

Csúszni mindenáron!  Az idei tél eddig havas bőséggel nem kényeztette el a gyerekeket, ám Huszti Mártonnak és Kalmár Kristófnak alig pár centi friss hó is elég volt, hogy előkapják a szánkót Fotó: Zsedrovits Enikő

A havas élményekre vágyó gyerkőcöknek azonban több se kellett, letudva az iskolai kötelezőket sokan hódították meg a város népszerű szánkópályáit.

Az időjósok szerint az előttünk álló két napban bőséggel érkezik majd csapadék, a halmazállapota még kétséges, hiszen az időjárásunkat az utóbbi hetekben uraló extrém, fagyos időt enyhülés váltja majd.

A prognózisok értelmében szerdán nagyobb mennyiségű csapadék hullhat megyénk ezen részén, a kőkemény mínuszoknak egy időre búcsút inthetünk: szombaton már plusz tíz fok is lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!