Hírek

2016.06.01. 16:55

Dallal, tapssal - Vidáman telik az Önkéntesek Hete

Dunaújváros - Hétfőn kezdődött, és a hét végéig tart a Jószolgálati Otthon Közalapítvány mindkét intézményében zajló Önkéntesek Hete rendezvénysorozata.

Balla Tibor

Egy hagyomány él tovább az Önkéntesek Hete sorozattal a Jószolgálati Otthon ellátottjai és dolgozói számára, mely hétfőn kezdődött, és pénteken, a Jószoli Gálával fejeződik majd be. Az Önkéntesek Hete - főként annak záróeseménye - egyfajta tisztelgés az önkéntes segítők előtt, akik hosszú évek óta igyekeznek az otthon lakóinak életét színesebbé tenni, mosolyt csempésznek a hétköznapjaikba.

A Bánki kórusa vidám perceket vitt az otthon életébe. Cserébe saját készítésű virágokat kaptak. Fotó: Zsedrovits Enikő

Az Önkéntesek Hete alatt is minden nap valaki, valakik érkeznek hozzájuk, mind a Bercsényi utcai, mind pedig a Liget közi telephelyükre. A szerdai napon a Liget közben, a napköziotthonosok számára Vári Bertalan, a Bartók Táncszínház művészeti vezetője tartott egy vidám táncszínházi foglalkozást mindjárt reggel, majd Kökényesi Márta Play Back Színházát élvezhették a délelőtt folyamán. A Bercsényi utcában látogatást tett a Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola kórusa vidám énekszóval, tapssal kísért műsorral. Délután Tóth Boglárka mozgatta meg őket, majd Horváth Jankót várták egy kis muzsikálásra.

A csütörtöki kínálatban Bali Attila fotótörténeti előadása, könyvtári foglalkozás, és a Pannon Oktatási Központ zenekarának mini koncertje is szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!