Hírek

2012.12.17. 19:08

Díjakkal is ünnepelt a Béke városrészi Százszorszép Óvoda

Dunaújváros Remek rajzok születtek a Százszorszép óvoda házi versenyén, amelyet többen is méltattak.

Szabó Szabolcs

Családi karácsonyi játszóházra várták a Béke városrészben található Százszorszép Óvodai egység apróságait és a szülőket hétfőn délután. A vidám közösségi napon az alkotó gyerekeket is díjazták.

Elsőként az Arany János iskola pedagógusai jutalmazták az általuk legjobbnak ítél munkák alkotóit (Fotó: Lázár Zsolt)

Elsőként  a városrészi Arany János Általános Iskola pedagógusai értékelték a beérkezett munkákat. Az iskolai zsűri tagjai - Böjtös Éva,  Mázikné Pomázi Ildikó, Horváth Éva - elmondták, hogy mindenki győztes, aki egy ilyen versenyen elindul, ám kiemeltek három alkotást, amely igazán elnyerte tetszésüket. A rajztagozattal is rendelkező intézmény díjait Pahanov Zsófia, Pajor Alexa és Óvári Tímár Levente vehette át.

A díjesőnek ezzel még nem volt vége, hiszen Sztankovics László önkormányzati képviselő is értékes ajándékokkal lepett meg négy  kiváló fiatal alkotót. Árva Csenge, Németh Martin, Bonkó Gréti és Csomós Jázmin örülhetett az elismerésnek. A családi előkarácsony folytatásában további kézműves foglalkozások és játékok várták a százszorszépeseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!