Hírek

2013.06.28. 19:35

Díjazott tisztviselők

Dunaújváros – A polgármesteri hivatal három kiváló szakembere vehette át a Dunaújváros Közszolgálatáért-díjat pénteken. Július elseje a Köztisztviselők napja.

Körmendi Erzsébet

Ebből az alkalomból ünnepséget rendeztek pénteken délután a városházán, ahol a város vezetői köszöntötték a polgármesteri hivatalban dolgozókat. Cserna Gábor polgármester megköszönte azt a kitűnő munkát, amelyet gyakran személytelenül, tevékenységüket jogi formák közé szorítva végeznek a közösségért. Az idei az első alkalom, amikor az önkormányzati és a kormánytisztviselőket is köszöntik az ünnepnapon. A közgyűlés döntése alapján idén hárman vehették át a Dunaújváros Közszolgálatáért-díjat, mert a város fejlődése, hírnevének öregbítése érdekében sokat tettek: Hegyesiné Horváth Tünde, Járki Jánosné és Mittly Béláné.

Mittly Béláné, Hegyesiné Horváth Tünde, Járki Jánosné kiváló munkájával érdemelte ki a díjat (Fotók: Lázár Zsolt)

Megindító bejelentést hallhattunk az ünnepségen...Hegyesiné Horváth Tünde 1991-től dolgozik a hivatal jelenlegi személyügyi és munkaerő-gazdálkodási igazgatóságán, ahol hosszú ideig vezette a közgyűlési jegyzőkönyveket, később a civil kapcsolatok ügyintézői feladatai mellett a mindenkori jegyző munkájával kapcsolatos szervező tevékenységet is ellátta. A hivatalban eltöltött több mint 22 év alatt feladatait megbízhatóan és gyorsan látta el. Az ügyfelekkel szemben segítőkész és figyelmes. Közvetlen kollégái szeretik, elfogadják véleményét.

Járki Jánosné harminc évvel ezelőtt kezdett el dolgozni az akkori Városi Tanácsnál. Nyolc éve került a szociális irodára, ahol jelenleg szociális és igazgatási ügyintézőként dolgozik. Türelmes és udvarias, szociálisan kifejezetten érzékeny, minden hozzá forduló ügyfélnek segít. Elhivatottsága megkérdőjelezhetetlen. Évike a díj átvételekor elmondta: a pénzjutalomból krízisalapot hoz létre, és arra kérte a kollégákat, a közgyűlés tagjait – és aki segíteni szeretne a rászorulókon –, jövedelmük egy százalékával gyarapítsák az alapot.

Mittly Béláné az adó, költségvetési és pénzügyi osztályon pénzügyi ügyintézői munkakörben dolgozik, a hivatal pénztárosa. Az elmúlt 23 évben töretlen lelkesedéssel végezte munkáját, melyet hozzáértés, lelkiismeretesség és megbízhatóság jellemzett. Munkatársai mindenben számíthatnak rá, az osztály egyik alappillére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!