Hírek

2016.01.25. 20:07

Díjaztuk a tehetséges, szorgalmas „diákújságíróinkat”

Dunaújváros – Díjak átadásával és a mai lapszámunkban megjelenő SÉTATÉR melléklettel zárul a Sajtó és Tanulásprogram őszi kurzusa.

Körmendi Erzsébet

Évtizedes hagyomány,hogy a SÉTA-kurzus legeredményesebb diákjának Aranytoll-díjat adományozunk a szakmai zsűri szavazata alapján. Az elismerést Nagy Johanna, a Pannon Oktatási Központ 11. évfolyamos gimnazistája vehette át a DH szerkesztőségében. Programvezető tanára, Dukai László kísérte el a tehetséges fiatal lányt a díjátadóra, mégpedig egy másik „jótollú” diákkal, Lantai Lillával . Lillát azért invitáltuk a díjátadóra ,mert neki, valamint még néhány tanulónak külön is megköszöntük, hogy remek írásokkal bombázták szerkesztőségünket a Sajtó és Tanulás(SÉTA) őszi, héthetes időszakában, és írásaik megjelentek akkor a szerdánként esedékes SÉTATÉR oldalainkon.

Tehetséges diákoknak és felkészítő tanáraiknak köszöntük meg a Sajtó és Tanulás (SÉTA) program őszi kurzusa alatt nyújtott magas színvonalú munkájukat. Hátul: Torma Rebeka, Dukai László, Fónad Viktória, Hegyesi Szilvia. Elöl: Nagy Johanna, Dági Rebeka, Lantai Lilla Fotó: Zsedrovits Enikő

Torma Rebekának, a Hild középiskola 12.a osztályos tanulójának szintén oklevéllel ismertük el a munkáját, és gratuláltunk az írásaihoz. Őt programvezető tanára, Hegyesi Szilvia kísérte el szerkesztőségünkbe. A Lorántffy középiskolából két végzősnek, Dági Rebekának és Fónad Viktóriának (mindketten 12./1 osztályosak) adtunk át elismerő oklevelet. A lányok kilencedikes koruk óta tagjai az iskola SÉTA-csapatának, rendszeresen, és kiválóan írnak, Rebeka aranytollasunk is volt korábban. Programvezető tanáruk Dávid Ágnes .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!