Hírek

2016.12.09. 19:01

Eredményt hirdettek a divattervezők között

Dunaújváros - Idén is megrendezte a Lorántffy iskola Ifjú divattervező című rajzversenyét a rajz és a divat iránt érdeklődő 7. és 8. osztályos tanulók számára. Pénteken eredményt hirdettek.

Balla Tibor

Nem várt dicsőséget hozott a pénteki nap a Lorántffy iskola Ifjú divattervező rajzversenyén résztvevőknek. Pályamunkáikból ugyanis kiállítást rendeztek az iskola tanműhelyében. Így azokat a Lorántffy nyílt napján résztvevők is láthatták.

Az ifjú tervezőknek a csillogást és a sportosságot kellett társítaniuk

Balassáné Kremmer Bea könnyűipari szakoktató elmondta, a legjobbak kiválasztásában segítségükre volt egy magyar divatcég, és egy városi, sportruházat feliratozásával foglalkozó cég képviselője is. Az elbírálók döntése alapján az első helyet Szabó Csenge, a Dunavecsei Petőfi Sándor Általános Iskola tanulója szerezte meg, a második helyezett Tauser Gerda lett ugyanabból az iskolából, a harmadik helyen Csehi Kíra, az Arany János iskola tanulója végzett. A zsűri különdíját Godányi Lívia dózsás diák érdemelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!