Hírek

2013.07.07. 10:52

Drogot termesztett egy bérelt házban három férfi Előszálláson

Három férfit vettek őrizetbe a rendőrök, miután szombaton Előszálláson, egy akcióban csaptak le rájuk kábítószer-kereskedelem és - birtoklás miatt.

feol-duol

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer-birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen - közölte vasárnap a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói július 6-án Előszálláson egy családi házban házkutatást tartottak. Mivel a rendőrség birtokába olyan információ került, mely szerint a lakásban tartózkodók lőfegyverrel rendelkeznek, ezért az akcióban részt vettek a  Terrorelhárítási Központ munkatársai is. A házkutatás során a nyomozók kábítószer termesztésére és fogyasztására utaló bizonyítékokat foglaltak le, lőfegyvert azonban nem találtak. A lakásban tartózkodó  három férfit a TEK munkatársai elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra állították elő.

Az elfogott  személyeket , T. C. Daniel 30 éves román állampolgárt, P. György 45 éves előszállási és G.  György 25 éves előszállási lakost a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer-birtoklása bűntett elkövetése magalapozott gyanúja miatt, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!